• Thuisverpleging nodig ?
  • De referentie in de Rupel-regio
  • Contacteer ons vrijblijvend voor meer info
  • 0496/13.68.76.
Home » Wie is wie

Davy Crols

Afgestudeerd in 2002 als bachelor in de verpleegkunde. ( met BANABA Spoed en Intensieve Zorg )  Gedurende 10 jaar actief geweest als verpleegkundige op de afdelingen Intensieve Zorg en Spoedgevallen van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. 

Tijdens deze periode ook intensief deel uitgemaakt van verschillende teams die buitenlandse medische missies tot een goed einde brachten over de hele wereld. 

Gastdocent aan AP , KDG en Thomas More , alsook docent op Vesta , het provinciaal opleidingcentrum voor Brandweer , Politie en Ambulanciers. 

Na een rijk gevulde carrière in 2012 de volledige overstap gemaakt naar zelfstandige. 

Davy heeft naast zijn eigen dagelijkse patiëntenronde samen met Daphné de dagelijkse leiding binnen het team van zelfstandige verpleegkundigen van De Zorgwinkel.  

 

Daphné Van Dyck

 

Meteen na het behalen van het diploma verpleegkunde aan de slag gegaan in dienstverband bij het Wit Gele Kruis van Antwerpen.

De stap naar zelfstandige thuisverpleegkundige was enkele jaren later bijna las vanzelfsprekend. Nog enkele jaren later sloegen Daphné en Davy de handen in elkaar en De Zorgwinkel Thuisverpleging was een feit. 

Daphné is ook referentieverpleegkundige Wondzorg. Een post graduaat opleiding die ze met succes volbracht. 

Momenteel heeft Daphné naast haar eigen dagelijkse verpleegronde ook nog de handen vol met de coördinatie van het team van De Zorgwinkel Thuisverpleging.