Wie zijn wij ? 

 

Crols Davy en Daphné Van Dyck , de drijvende krachten achter De Zorgwinkel-Thuisverpleging , beiden afkomstig uit de Rupelstreek en sinds 2012 actief als zelfstandig thuisverpleegkundigen binnen de regio.

Uiteraard werken wij samen met nog enkele collega-zelfstandig verpleegkundigen om zo een continuïteit en kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen garanderen, 365 dagen per jaar.
Zo werken wij samen met Kris Michielsen, Sofie Van Hoeck, Micha Thoen, Sarah Van Haevermaet, Nathalie Meulders,  Joke Vastenavont, Joeri Gooskens, Olivier Thijs, Jade De Meyer, Veerle Van Hoogendorp en Natasha Verwimp. Uiteraard gaat dit om een samenwerkingsverband waarbij elke verpleegkundige op zelfstandige basis actief is.

Om misverstanden uit de weg te gaan kiezen wij ervoor om alle communicatie slechts via 1 kanaal te voeren. Meer informatie over hoe ons te contacteren vind je via deze link
De administratief/organisatorische verantwoordelijkheid van De Zorgwinkel-Thuisverpleging wordt dus ook door ons gedragen.

Waarom kiezen voor De Zorgwinkel ?

 

  • Een kleine flexibele groep van zelfstandige verpleegkundigen
  • Niet steeds andere gezichten maar slechts 2 vaste verpleegkundigen per ronde tijdens de ochtendzorg
  • Wij nemen tijd voor zorg
  • Ruime ervaring in zowel ziekenhuis als thuisverpleging
  • Samenwerking met alle ziekenfondsen ( via derdebetalersregeling
  • Multi disciplinaire samenwerking met uw huisarts , specialist of andere zorgverleners
  • Ons team beschikt onder meer over een referentieverpleegkundige wondzorg en een palliatief referentieverpleegkundige
  • Betaling via derdebetalersregeling

 

Ons team aan u voorgesteld ;-) 

 

Davy Crols      

Verpleegkundige / coördinator 

 

Davy stond op 01/01/2012 mee aan de wieg van De Zorgwinkel Thuisverpleging.

Na bijna 12 jaar werkervaring als verpleegkundige op de diensten Intensieve Zorg en Spoedgevallen van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen maakte hij in 2012 de overstap naar zelfstandige thuisverpleging in hoofdberoep.

Een bocht van 180° , maar 1 waarvan hij nog geen moment spijt heeft gehad. Tijdens zijn carrière op spoedgevallen had Davy het voorrecht nauw samen te kunnen werken met Dr. Beaucourt Luc ( + 2021 ).

Een mentor/ coach en vriend waarmee hij samen een onvergetelijk palmares aan interventies en buitenlandse missies kon opbouwen tijdens zijn carrière.   

Vandaag werkt hij voltijds mee binnen het team en staat hij samen met Daphné Van Dyck in voor de dagelijkse coördinatie.  

 

Daphné Van Dyck     

Verpleegkundige / coördinator 

 

Daphné is samen met Davy bezieler van De Zorgwinkel Thuisverpleging.

Na 5 jaar ervaring binnen het Wit Gele Kruis maakte ze de overstap van loondienst naar zelfstandige door samen te gaan werken binnen een groep van zelfstandig verpleegkundigen.

Enkele jaren later ontstond het idee om samen met haar partner een eigen team op te richten. De krijtlijnen en een uiteindelijke blauwdruk met onze visie werd uitgetekend en op 01/01/2012 was De Zorgwinkel Thuisverpleging een feit. 

Vandaag is Daphné ook nog voltijds aan de slag als verpleegkundige in het werkveld en verzet ze achter de schermen bergen werk voor de dagelijkse werking en coördinatie. Ze volgde ook nog een postgraduaat opleiding wondzorg waardoor ze als referentieverpleegkundige wondzorg actief is. 

Nathalie Meulders

Verpleegkundige

 

Nathalie , ging na het behalen van haar diploma als verpleegkundige meteen aan de slag als zelfstandige. Na enkele jaren binnen een ander team te hebben gewerkt maakte ze de overstap naar ons team.

Intussen is Nathalie de vaste helpende hand voor het ganse team. Een libero Speler zeg maar. Van alle markten thuis en daar wanneer je ze nodig hebt.  

Sarah Van Haevermaet 

Verpleegkundige

 

Sarah , na haar studies verpleegkunde starte ze in 2005 als verpleegkundige bij het Wit Gele Kruis. Vijf jaar later besloot ze haar carrière een andere wending te geven en ging ze aan de slag als hoofdverpleegkundige in WZC Immaculata te Edegem. Een team van zowel verpleeg- als zorgkundigen aansturen heeft ze gedurende 7 jaar met volle overgave gedaan, maar toch miste ze het werk als thuisverpleegkundige. 

Sinds 2017 is ze letterlijk en figuurlijk deel van de familie van De Zorgwinkel waarmee ze opnieuw haar passie als thuisverpleegkundige in praktijk brengt.  

 

Olivier Thijs

Verpleegkundige

 

Olivier Heeft , na een rijk gevulde loopbaan in de industrie besloten de schoonheid van het verpleegkundige beroep te gaan ontdekken. Een moedige stap die hem gedurende 4 jaar opnieuw naar de schoolbanken bracht en die hem in 2021 uiteindelijk zijn 2de Bachelor diploma opleverde. 

 

Sinds 2021 maakt Olivier , na een geweldige stage binnen ons team ook voltijds deel uit van dat laatste. We gaan er dus van uit dat zijn evaluatie van onze dienst even schitterend was dan die van onze dienst naar hem toe.  

Micha Thoen

Verpleegkundige

 

Micha , een volbloed verpleegkundige die na een rijk gevulde carièrre in het ziekenhuis ons team voltijds kwam versterken in 2017.

Eind 2023 zorgde een verhuis ervoor dat voltijds aan de slag blijven binnen ons team een moeilijke opdracht werd. Micha blijft wel als libero speler onze patiënten en ons team niet alleen een warm hart toedragen maar ook ondersteunen waar mogelijk. 

Joke Vastenavont

Verpleegkundige

 

Meteen na het behalen van haar diploma als verpleegkundige ging Joke aan de slag als zelfstandig thuisverpleegkundige. Dat thuisverpleging haar ding is is iets wat haar al duidelijk was geworden tijdens haar stages gedurende de opleiding. 

In 2016 maakte ze de overstap van een ander team naar De Zorgwinkel Thuisverpleging. Een stap die ze zich tot op de dag van vandaag nog geen minuut beklaagd heeft. Samen met Veerle en vanaf 2021 Joeri zorgt ze voor haar eigen patiënten alsof het haar familie is. Net als alle anderen een topcollega!    

Joeri Gooskens

Verpleegkundige

 

Joeri studeerde af als laborant en werkte ook enkele jaren gedreven in een laboratorium ... mede geïnspireerd door de verhalen van zijn partner Joke raakte hij er steeds meer van overtuigd dat het zijn droom was zijn job te ruilen voor opnieuw 4 jaar studeren. 

De studies verpleegkunde liepen als een trein. Met onderscheiding en een Bachelorproef waarmee hij in de prijzen viel op Vlaams niveau studeerde hij in 2020 opnieuw af.

De keuze om net als zijn partner ons team te vervoegen was snel gemaakt.  

 

Jade De Meyer

Verpleegkundige

 

Een echte teamspeelster. Zowel in het ziekenhuis Rivierenland Campus Rumst als bij ons is Jade altijd klaar om te helpen waar nodig. 

Jade zorgt ervoor dat Davy af en toe van een vrije dag of korte vakantie kan genieten. 

Veerle Van Hoogendorp

Verpleegkundige

 

Veerle maakte na een carrière op intesieve zorg de overstap naar thuisverpleging. Na een korte periode binnen een ander team stapte ze over naar De Zorgwinkel in 2014. 

Veerle volgde een postgraduaat opleiding palliatieve zorgen en is dan ook onze referentie verpleegkundige in deze materie. 
In 2020 gaat Veerle in volle COVID-crisis ondersteuning bieden op intensieve zorgen en krijgt ze opnieuw zin om verpleegkundige vanuit die invalshoek te beleven. Dat doet ze erg gepassioneerd, daarnaast blijft ze in zelfstandig bijberoep de handen uit de mouwen steken binnen ons team.